2012. november 18., vasárnap

Ingyenes Nyelvtanfolyamok



INGYENES angol és német nyelvtanfolyamok az Arany Angol Nyelviskolában, Hódmezővásárhelyen. 

2013 januárjától kezdődően 100.000 magyar állampolgár számára nyílik lehetőség hogy állami támogatással nyelvtanfolyamon vehessen részt.

Az Új Széchenyi Terv (Támop 2.1.2.) keretében ugyanis a kormány támogatja az idegen nyelvi kompetenciák fejlesztését személyenként 90.000 Ft értékben.

A jelentkezés feltétele, hogy a pályázó betöltötte a 18. életévét, valamint nem vesz részt államilag finanszírozott (közoktatási) vagy EU forrásból megvalósított képzésben.
A nyelvi képzésekre azokban a nyelviskolákban lehet jelentkezni, ahol akkreditáltak a képzési programok és maga az intézmény is akkreditált.

Az Arany Angol Nyelviskola szakmai partnere, a Bonus Nyelviskola minden szükséges jogosítvánnyal rendelkezik az ingyenes nyelvi képzések befogadásához, és már meg is tette a szükséges lépéseket a befogadó intézménnyé váláshoz.

A tanfolyam igények elbírálása jelenleg is folyik, kérjük azokat, akik szeretnének részt venni a nyelviskolánk által szervezett ingyenes tanfolyamokon, érdeklődjenek a 62-233703 vagy a 70-724950 telefonszámokon, vagy az aranyangol@invitel.hu e-mail címen. Személyesen az Arany János u. 3 szám alatti nyelviskolánkban várjuk az érdeklődőket. (de. 9-12, du. 13-16 óra között.

Arany Angol Nyelviskola
www.aranyangol.hu

3 megjegyzés:

  1. Itt is jelentkezhetek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsóka!

      Itt is jelentkezhetsz, de kérlek, biztos ami biztos írj már egy emailt is az aranyangol@invitel.hu címre. Legyen benne a telefonszámod és hogy milyen nyelven szeretnél tanulni.

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

A hozzászólásokhoz nincs szükség regisztrációra