2013. január 25., péntek

Ingyenes Angol Tanfolyam - Mártély

Nyelviskolánk a hódmezővásárhelyi Arany Angol Nyelviskola, a Támop2.1.2 pályázat keretében ingyenes angol nyelvtanfolyamot tervez Mártélyon. A tanfolyam intenzív, 100 órás és teljesen a kezdő szintről indul.

A pályázat korlátozott számú képzést biztosít, kérjük akit érdekel minél korábban érdeklődjön a 70-7724950 vagy a 62-233703-as telefonszámunkon, de szívesen válaszolunk a facebookon http://www.facebook.com/aranyangol is, vagy az aranyangol@invitel.hu e-mailen is.

Az érdeklődőknek mindenekelőtt regisztrálniuk kell a www.tudasodajovod.hu oldalon, ezután a regisztrációs kóddal meg kell keresnie az őt érdeklő tanfolyamot. Legegyszerűbb ha Mártély irányítószámát ( 6636 ) beírjuk a tanfolyam-keresőbe. 

Nyelviskolánk a mártélyi képzésre hétfő, kedd, szerda és péntekre adta be az igénylését, minden nap 16,45-től 20 óráig. Terveink szerint a tanfolyam február 11-én kezdődne, és március 26-ig tartana. Amint a tanfolyam elfogadásra került, megjelenik az oldalon és már jelentkezni is lehet rá.  

Fontos! Iskolánk a Bonus Nyelviskolával együtt indult a pályázaton, a képző intézmény neve így a Bonus Nyelviskola, a képzés helye pedig Mártély Fő út 45, az Erdei Iskola.


Mire az almafák virágoznak már tudni fog angolul!  :)

4 megjegyzés:

  1. Érdeklődnék, hogy hogyan lehet erre a mártélyi tanfolyamra regisztrálni? A tudasajovod.hu-ra már regisztrálva vagyok jó ideje, de ha megpróbálok mártélyi képzést keresni, azt írja ki, hogy nincsenek listázandó adatok......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nincs fenn a képzés! Leadtuk a tanfolyam indítási kérelmünket, ez elbírálás után kerül fel a tudasodajovod.hu -ra. Reméljük pozitív lesz a döntés! Ezután kerül fel a tanfolyam a rendszerbe és lehet rá jelentkezni.

      Ha megadod az elérhetőségeidet az aranyangol@invitel.hu email címre, akkor értesítünk ha tudunk valamit.

      Törlés
  2. Én most valamit nem értek! Segítenétek? Nálunk, Debrecenben valószínű ugyanezt a pályázatos tanfolyamot 2és fél, 4 és fél ezer forintért kínálják. Kortól függően! ...Az is nagyon jó, -nem egy ökör ára,- csak épp az elv bosszantó! Vajon hova, kinek a zsebébe megy az a nagyon sokszor pár ezer forint???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a regisztrációs díj, 45 év felett és hátrányos helyzetű kistértségekben élőknek 1800 Ft, egyébként 4500 Ft. A regisztrációhoz nem kell befizetni, csak annak aki már valóban elkezd járni a tanfolyamra, szerződéskötéskor.

      Törlés

A hozzászólásokhoz nincs szükség regisztrációra