2013. január 27., vasárnap

Ingyenes Angol Tanfolyam - Székkutas


Nyelviskolánk a hódmezővásárhelyi Arany Angol Nyelviskola, a Támop2.1.2 pályázat keretében ingyenes angol nyelvtanfolyamot tervez Székkutason. A tanfolyam intenzív, 100 órás, és teljesen a kezdő szintről indul. 

A pályázat korlátozott számú képzést biztosít, kérjük akit érdekel minél korábban érdeklődjön a 70-7724950 vagy a 62-233703-as telefonszámunkon, de szívesen válaszolunk a facebookon http://www.facebook.com/aranyangol is, vagy az aranyangol@invitel.hu e-mailen is.

Az érdeklődőknek mindenekelőtt regisztrálniuk kell a www.tudasodajovod.hu oldalon, ezután a regisztrációs kóddal meg kell keresnie az őt érdeklő tanfolyamot. Legegyszerűbb ha Székkutas irányítószámát (6821) beírjuk a tanfolyam-keresőbe. 

Nyelviskolánk a székkutasi képzésre hétfő, szerda, péntek napokra adta be az igénylését, minden nap 17-től 20 óráig. Terveink szerint a tanfolyam február 11-én kezdődne, és április12-ig tartana. Amint a tanfolyam elfogadásra került, megjelenik az oldalon és már jelentkezni is lehet rá.

Székkutas Polgármesteri Hivatala a helyi lakosok képzésének regisztrációs díját átvállalja, ez ügyben a polgármesteri hivatal 5-ös szobájában lehet érdeklődni. 

Fontos! Iskolánk a Bonus Nyelviskolával együtt indult a pályázaton, a képző intézmény neve így a Bonus Nyelviskola, a képzés helye pedig Székkutas József Attila u. 1-2 Gregus Máté Általános Iskola.


Cseresznyefa virágzásra már tudni fog angolul!  :)

*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokhoz nincs szükség regisztrációra