2013. február 21., csütörtök

Ingyenes Német Tanfolyam - Óföldeák


Nyelviskolánk a hódmezővásárhelyi Arany Angol Nyelviskola, a Támop2.1.2 pályázat keretében ingyenes német nyelvtanfolyamot tervez Óföldeákon. A tanfolyam intenzív, 100 órás, és teljesen a kezdő szintről indul. 

A pályázat korlátozott számú képzést biztosít, kérjük akit érdekel minél korábban érdeklődjön a 70-7724950 vagy a 62-233703-as telefonszámunkon, de szívesen válaszolunk a facebookon http://www.facebook.com/aranyangol is, vagy az aranyangol@invitel.hu e-mailen is.

Az érdeklődőknek mindenekelőtt regisztrálniuk kell a www.tudasodajovod.hu oldalon, ezután a regisztrációs kóddal meg kell keresnie az őt érdeklő tanfolyamot. Legegyszerűbb ha Óföldeák irányítószámát (6923) beírjuk a tanfolyam-keresőbe. 

Nyelviskolánk az óföldeáki képzésre hétfő, szerda, péntek napokra adta be az igénylését, minden nap 16.45-től 19.15 óráig. Terveink szerint a tanfolyam március18-án kezdődne, és június 10-ig tartana. Amint a tanfolyam elfogadásra került, megjelenik az oldalon és már jelentkezni is lehet rá.

Fontos! Iskolánk a Bonus Nyelviskolával együtt indult a pályázaton, a képző intézmény neve így a Bonus Nyelviskola, a képzés helye pedig Óföldeák, Széchenyi utca 16.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokhoz nincs szükség regisztrációra