2013. május 8., szerda

Ingyenes Angol Tanfolyam Székkutas


Nyelviskolánk a hódmezővásárhelyi Arany Angol Nyelviskola, a Támop2.1.2 pályázat keretében újabb ingyenes angol nyelvtanfolyamot indít Székkutason. A tanfolyam intenzív, 100 órás, és teljesen a kezdő szintről indul. 

A pályázat korlátozott számú képzést biztosít, kérjük akit érdekel minél korábban érdeklődjön a 70-7724950 vagy a 62-233703-as telefonszámunkon, de szívesen válaszolunk a facebookon http://www.facebook.com/aranyangol is, vagy az aranyangol@invitel.hu e-mailen is.

Az érdeklődőknek mindenekelőtt regisztrálniuk kell 
www.tudasodajovod.hu oldalon, ezután a regisztrációs kóddal meg kell keresnie az őt érdeklő tanfolyamot. Legegyszerűbb ha Székkutas irányítószámát (6821) beírjuk a tanfolyam-keresőbe. 

A székkutasi képzés hétfő, szerda, péntek napokon lesz, minden nap 16.45-től 20.00 óráig. A tanfolyam június 10 -én kezdődik , és augusztus 5-ig tart.  A tanfolyamra máris jelentkezni lehet a fenti címen.

Székkutas Polgármesteri Hivatala a helyi lakosok képzésének regisztrációs díját (1800 Ft) átvállalja, ez ügyben a polgármesteri hivatal 5-ös szobájában lehet érdeklődni Olasz Mónikánál.

Fontos! Iskolánk a Bonus Nyelviskolával együtt indult a pályázaton, a képző intézmény neve így a Bonus Nyelviskola, a képzés helye pedig Székkutas József Attila u. 1-2 Gregus Máté Általános Iskola.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokhoz nincs szükség regisztrációra