2014. január 6., hétfő

Ingyenes Német Tanfolyam Algyőn


Nyelviskolánk a hódmezővásárhelyi Arany Angol Nyelviskola, a Támop2.1.2 pályázat keretében ingyenes német nyelvtanfolyamot indít Algyőn. A tanfolyam intenzív, 100 órás, és teljesen kezdő szintről indul.

A pályázat korlátozott számú jelentkezőnek biztosít képzést, ezért kérjük, akit érdekel minél korábban érdeklődjön a 70-7724950 vagy a 62-233703-as telefonszámunkon, de szívesen válaszolunk a facebookon http://www.facebook.com/aranyangol is, vagy az aranyangol@invitel.hu e-mailen is.

Az érdeklődőknek mindenekelőtt regisztrálniuk kell a www.tudasodajovod.hu oldalon, ezután a regisztrációs kóddal meg kell keresnie az őt érdeklő tanfolyamot. Legegyszerűbb ha Algyő irányítószámát (6750) beírjuk a tanfolyam-keresőbe.

A tanfolyam 2014 január 20-án kezdődik és március 17-én ér véget. Az órák hétfőn, szerdán és pénteken lesznek, 17-től 20 óráig.

Fontos! Iskolánk a Bonus Nyelviskolával együtt indult a pályázaton, a képző intézmény neve így a Bonus Nyelviskola, a képzés helye pedig az Arany Angol Nyelviskola szervezésében: Algyői Faluház, Búvár utca 5.

A létszám betelt! 
Gyakori hogy egy-egy jelentkező visszalép, ilyenkor van lehetőség hogy helyére léptessünk valakit. Ez ügyben hívja nyelviskolánkat a 70/772-49-50 -es számon!

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokhoz nincs szükség regisztrációra