2021. április 11., vasárnap

Angol TELC nyelvvizsga felkészítők az augusztusi nyelvvizsgára | Arany Angol Nyelviskola, Vásárhely Nyelviskolája - Tel: 70/772-49-50

Velünk a nyelvvizsga nem szerencse kérdése!

Angol 60 és 100 órás nyelvvizsga felkészítőt indítunk az augusztusi középfokú TELC vizsgára!

A 60 órás tanfolyamot azoknak javasoljuk akiknek megbízható középfokú nyelvtudásuk van, a felkészülés során a TELC nyelvvizsga feladatait vesszük át szóban és írásban.

A 100 órás tanfolyamot azoknak javasoljuk akiknek a tudása haladó szinten van, a az első 50 óra alatt átismételjük a nehezebb középfokú nyelvtant, a második 50 órában a TELC nyelvvizsga feladatait vesszük át szóban és írásban.




A jelentkezéshez szintfelmérő tesztet kell kitölteni, melyet ügyfélfogadási időben, bejelentkezés nélkül, ingyenesen meg lehet írni. (de. 9-12, du. 13-16 óra)

Előreláthatólag áprilisban, májusban, júniusban több nyelvvizsga felkészítő kurzusunk is indulni fog  az augusztusi vizsgára, különböző időpontokban, különböző intenzitással. 
Ezek időpontjáról érdeklődj telefonon! 70/772-49-50


Ingyenes szintfelmérő | Ingyenes tanácsadás | Ingyenes próbanyelvvizsga | Havi részletfizetés


Nyelviskolánkat 2006-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy kiváló minőségben, megbízhatóan, kedvező árakon nyelvoktatást biztosítsunk Hódmezővásárhelyen és környékén.

Eddigi működésünk során több ezer hallgató vett részt tanfolyamainkon, tanulóink közül több mint 900 sikeres középfokú nyelvvizsgát tett, felsőfokú és üzleti nyelvvizsgát tett tanulóink száma is meghaladja a száz főt.

Arany Angol Nyelviskola - Vásárhely Nyelviskolája
Hódmezővásárhely
Arany János u. 3.
telefon: 62/233-703
mobil: 70/772-49-50
E-mail: aranyangol@invitel.hu
web: www.aranyangol.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokhoz nincs szükség regisztrációra