2021. augusztus 28., szombat

Angol középfokú tanfolyam Hódmezővásárhelyen, az Arany Angol Nyelviskolában | 70/772-49-50

A tanfolyamot azoknak ajánljuk akiknek haladó szintű  nyelvtudásuk van, de még nem érik el a középfokú nyelvvizsga követelményeit. 


Ez a tanfolyam még nem vizsgafelkészítő, az eddig megszerzett tudást rendszerezi, a tanfolyam során átvesszük a nehezebb nyelvtani szerkezeteket, bővítjük a meglévő szókincset.

Kezdési időpont: szeptember 7

A tanfolyam 60órás, heti 2x2 órában

Kedden és csütörtökön 18:30 - 20:00

A tanfolyam beszédcentrikus, az órák elsősorban angol nyelven folynak. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy már a tanfolyam során azokat a készségeket is fejlesszük, amikre a későbbi nyelvvizsga során is szükség lesz. 


A jelentkezéshez szintfelmérő tesztet kell kitölteni, melyet ügyfél fogadási időben, bejelentkezés nélkül, ingyenesen meg lehet írni. (de. 9-12, du. 13-16 óra)

Ingyenes szintfelmérő | Ingyenes tanácsadás | Ingyenes próbanyelvvizsga | Havi részletfizetés

Nyelviskolánkat 2006-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy kiváló minőségben, megbízhatóan, kedvező árakon nyelvoktatást biztosítsunk Hódmezővásárhelyen és környékén.

Eddigi működésünk során több ezer hallgató vett részt tanfolyamainkon, tanulóink közül több mint 900 sikeres középfokú nyelvvizsgát tett, felsőfokú és üzleti nyelvvizsgát tett tanulóink száma is meghaladja a száz főt.

Arany Angol Nyelviskola - Vásárhely Nyelviskolája
Hódmezővásárhely
Arany János u. 3.
telefon: 62/233-703
mobil: 70/772-49-50
E-mail: aranyangol@invitel.hu
web: www.aranyangol.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A hozzászólásokhoz nincs szükség regisztrációra